Kokeneet konkarit kohteeseen kuin kohteeseen

044 514 6730

Rakennusliikkeesi Virolahdelta

Rakennuspalvelua asiakkaan toiveen mukaan

Toiveena oma koti, toimiva autotalli, liiketilaa tai maatilan rakennuksia? Rakennusliike Ravijoen Rakennus Oy toteuttaa tarvittavat rakennus- ja saneerausurakat niin yksityisille, yrityksille kuin julkisen sektorin tarpeisiin. Toimimme Virolahden, Kotkan, Haminan alueelta laajalle alueelle Suomea. Toteutamme rakennus- ja saneerausurakoita kokonaisvaltaisina avaimet käteen -palveluina tai yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan tehtynä. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin suuretkin työtarjoukset työtä kaihtamatta. Kartoitamme tilanteesi ja annamme kohteestasi aina pitävän sopimuksen, sisältäen tarkat hinta-arvio, aikataulutuksen ja kaikki työvaiheet eriteltyinä.

Miten tilaat rakennuspalvelut meiltä?

Soita numeroon: 044 514 6730
tai lähetä viestiä!

Monipuolisesti rakentaen ja saneeraten, meiltä saat:

  • Muottityöt
  • Talon perustukset
  • Rakennusten runkotyöt
  • Kattotyöt
  • Ovi- ja ikkuna-asennukset
  • Muut tarvittavat työt

Avaimet käteen -toteutuksien helppous

Kun rakentaminen toteutetaan kätevänä avaimet käteen -palveluna, säästyy aikaa ja vaivaa. Rakentamisen konkarit tekevät urakasta myös kustannustehokasta, kun säästytään turhalta pyörittelyltä ja työvaiheet seuraavat sulavasti toisiaan. Erityistä palveluissamme on työn korkealaatuisuus, se näkyy niin kestävinä rakennusmateriaaleina ja -menetelminä kuin viimeisteltynä lopputuloksena.

Ota yhteyttä!

Rakennusliike Ravijoen Rakennus Oy toteuttaa rakennuspalvelut niin Virolahden, Haminan, Kotkan kuin muun Suomen alueella, ja vieläpä edullisesti! Kysy!