Rakennuspalvelua asiakkaan toiveen mukaan

Ota yhteyttä

Toiveena oma koti, toimiva autotalli, liiketilaa tai maatilan rakennuksia? Rakennusliike Ravijoen Rakennus Oy toteuttaa tarvittavat rakennus- ja saneerausurakat niin yksityisille, yrityksille kuin julkisen sektorin tarpeisiinkin. Toimimme Virolahden, Kotkan ja Haminan alueelta laajalle alueelle ympäri Suomen. Toteutamme rakennus- ja saneerausurakoita kokonaisvaltaisina avaimet käteen -palveluina tai yksilöllisesti asiakkaan tarpeen mukaan tehtynä. Otamme mielellämme vastaan niin pienet kuin suuretkin työtarjoukset työtä kaihtamatta. Kartoitamme tilanteesi ja annamme kohteestasi aina pitävän sopimuksen, sisältäen tarkan hinta-arvion, aikataulutuksen ja kaikki työvaiheet eriteltyinä.

Miten tilaat rakennuspalvelut meiltä?

Soita numeroon 044 514 6730 tai lähetä viestiä!

Katso tarkemmat yhteystiedot

Monipuolisesti rakentaen ja saneeraten, meiltä saat:

  • Muottityöt

  • Talon perustukset

  • Rakennusten runkotyöt

  • Kattotyöt

  • Ovi- ja ikkuna-asennukset

  • Muut tarvittavat työt.

Avaimet käteen -toteutuksien helppous

Kun rakentaminen toteutetaan kätevänä avaimet käteen -palveluna, säästyy aikaa ja vaivaa. Rakentamisen konkarit tekevät urakasta myös kustannustehokasta, kun säästytään turhalta pyörittelyltä ja työvaiheet seuraavat sulavasti toisiaan.

Erityistä palveluissamme on työn korkealaatuisuus, joka näkyy niin kestävinä rakennusmateriaaleina ja -menetelminä kuin viimeisteltynä lopputuloksena.

yhteystiedot
Yhteydenottokuvake

Ravijoen Rakennus Oy toteuttaa rakennuspalvelut niin Virolahden, Haminan, Kotkan kuin muunkin Suomen alueella ja vieläpä edullisesti!

Kysy lisää